Vrijdagavond 22 mrt vond de jaarlijkse voorjaarsbijeenkomst plaats bij Bijzonder Genieten. Het was de eerste keer dat de bijeenkomst plaatsvond op deze locatie wat overigens prima bevallen is, mede door de gastvrijheid van de eigenaren en het team.

 

De opkomst was helaas wat minder groot dit keer, echter de aanwezigheid van de Burgemeester laat zien de betrokkenheid en de waardering vanuit de Gemeente naar de Veteranen toe.

 

Een bijzonder moment was de toespraak van Gerard, onze oudste veteraan waarbij hij om een minuut stilte vroeg om stil te staan bij de gebeurtenissen die op dit moment in de wereld plaatsvinden. Dit kwam bij eenieder binnen en raakte ons allemaal.

 

Verder bestond de avond uit bij kletsen en gebeurtenissen en ervaringen uit het verleden met elkaar delen onder het genot van een hapje en drankje.

 

Ondanks de lage opkomst kijkt het bestuur terug op een geslaagde avond, met een zeer gastvrij team van Bijzonder Genieten. Wij willen dan de Eigenaar en het team van harte bedanken voor het faciliteren van de voorjaarsbijeenkomst.

 

De volgende activiteit is de Beuningse Veteranen dag op Zaterdag 22 juni. 

 

https://bijzonder-genieten.nl/